Altijd al naar Barcelona gewild? Lees dan hier alle tips en informatie die je moet weten voordat je vertrekt naar Barcelona. De perfecte stad voor een stedentrip of een weekendje weg.

Heerlijk ontspannen in deze bruisende wereldstad om lekker een paar dagen weg te zijn. Breng een bezoekje aan Camp Nou, Las Ramblas of de bekende Sagrada Familia. Denk er wel aan dat je uit voorzorg hier al tickets voor regelt zodat je niet lang in de rij hoeft te staan om ter plekke tickets te halen. Dit kun je vaak al online halen en scheelt je vaak veel geld én tijd. Met ruim 1,6 miljoen inwoners is Barcelona de grootste stad van Catalonië. Naast alle bezienswaardigheden van Barcelona is het ook een perfecte stad om te genieten van heerlijk eten, drinken en de prachtige cultuur. Ben je al overtuigd om een paar dagen naar Barcelona te gaan? Boek dan hier je weekend naar Barcelona voor een scherpe prijs.

Eindeloos genieten van deze prachtige wereldstad

Deze prachtige stad kun je al in 2 tot 3 dagen helemaal ontdekken met de leukste hotspots. Barcelona is steeds populairder geworden als bestemming voor een stedentrip. De stad heeft dan ook een heerlijk klimaat om van te genieten maar ook meer dan genoeg bezienswaardigheden. Tevens kun je ook in prima hotels en hostels genieten van deze geweldige stad.

Zo kun je onder andere genieten van bezienswaardigheden zoals;

  • La Rambla; deze prachtige straat met de leukste etalages, mooie gevels en diverse straatartiesten gemengd met de toeristen én locals zorgen ervoor dat je je ogen uitkijkt in deze bekendste straat van Barcelona. Hoe meer je richting de kust aan het lopen bent, des te toeristische de straat wordt. Dit is te merken aan de talloze eettentjes en terrassen met wat prijzige menukaarten die heerlijke Spaanse paella maken tot sangria’s.
  • Stadsstrand; naast diverse bezienswaardigheden bezit Barcelona een prachtig stadsstrand dat zomers vaak bomvol zit met vele toeristen. Daarom is een bezoekje op mooie voorjaarsdagen een perfect moment om te genieten van het heerlijke strand van Barcelona. Op de terrassen van het strand langs de boulevard is het vooral tijdens de lunch erg druk maar als je een plekje weet te vinden dan zit je er heerlijk.

Boek eenvoudig online een stedentrip naar Barcelona

Barcelona is niet alleen een prachtige wereldstad maar zit ook bomvol met bezienswaardigheden en andere verassingen. Zo is een fietstocht ook een heuse aanrader als je in Barcelona bent of bezoek een typisch Spaans marktje om de lekkerste gerechten te proeven onder de lokale bevolking. Barcelona is een stad waar iedereen geweest moet zijn, geniet hier dagenlang van het heerlijke leven dat de lokale mensen hebben. Wil je een stedentrip Barcelona boeken? Wees dan snel om er zeker van te zijn dat de accommodaties van Barcelona nog een plekje vrij hebben voor jou en je gezelschap!