Polaroid is terug, want ook daar is het niet onopgemerkt gebleven dat analoge instant-fotografie steeds populairder lijkt te worden. De fabriek van Polaroid in Nederland, die in 2008 werd gesloten, is weer heropend en hebben de Polaroid OneStep 2 uitgebracht. Een Polaroid camera waarmee het lijkt alsof de camera weer helemaal terug is. En daar zijn wij maar al te blij mee.

Polaroid OneStep 2

De Polaroid OneStep 2

De nieuwe OneStep 2 is een instant-camera met een minimalistisch ontwerp dat daardoor voor iedereen zeer makkelijk in gebruik moet zijn. De camera is uitgerust met een flitser, een zelfontstanner en een stevige accu waarmee je maar liefst 60 dagen foto’s kan maken.

Ook komt Polaroid met een nieuwe film, de i-Type instant film, in zwart-wit, kleur en verschillende speciale edities. De film is ontwikkeld om de speciale sfeer waar Polaroid bekend mee is geworden goed vast te leggen.

Polaroid OneStep rolletjes

Hoeveel kost de Polaroid OneStep 2?

De OneStep 2 kost 119,99 en kan je hier bestellen. Dit is nog een ok prijs voor een leuk hebbeding. Helaas zijn de filmrolletje aan €2 per foto wat aan de duurdere kant.

Foto’s: Polaroid