Misschien heb je het wel gezien bij vrienden of familie; de designstoelen zijn hot. Door het strakke design zijn de meubelen eenvoudig te combineren met diverse woonstijlen en wellicht interessant om eens te bekijken?

Vooral de Eames stoel is zeer in trek.

Dit heeft te maken met de relatief lage prijs en het design. Dit is redelijk eenvoudig, maar toch straalt het iets uit. Vaak worden deze stoelen als eetkamerstoelen, maar ook in kantoren komen ze steeds vaker voor.

Er zijn diverse stijlen. Zo heb je wat diepere kuipstoelen, maar ook eenvoudige eetkamerstoelen.

Zorg er wel altijd voor dat er met plakvilt van Vloerglijders wordt gewerkt zodat de vloer niet beschadigd bij het verschuiven van de stoelen.

Wanneer je designmeubelen gaat kopen is het wel verstandig om de (web)winkel te reviewen aan de hand van betrouwbaarheid.

Soms zijn er webshops die replica producten van de grotere merken tegen té aantrekkelijke prijzen aanbieden. Dit is dan ook het geval, want het is nagemaakt.

Je zal daarnaast merken dat er enorm veel soorten worden aangeboden in uiteenlopende prijsklassen. Schrijf vooraf je behoeften op, zodat de uiteindelijke keuze altijd goed zal zijn.